Marvel

Fotobehangkoning heeft fotobehang van al je favoriete Marvel superhelden zoals: The Avengers, De Hulk, Thor, Spiderman, Iron Man, Captain America, Hydra, Guardians of the Galaxy en alle andere Marvel superhelden.

24 producten

Het fotobehang is verkrijgbaar in verschillende vaste formaten en wordt geleverd op hoogwaardige kwaliteit vliesbehang. Scrol naar beneden en klik op je favoriete Marvel superheld om naar de bijbehorende collectie te gaan. Zit uw gewenst formaat er niet bij? Marvel fotobehang is zelf gemakkelijk op maat te snijden.

Fotobehang The Avengers

Fotobehang van je al je favoriete Marvel superhelden uit The Avengers. Bekijk ons schitterende fotobehang van superhelden zoals: De Hulk, Thor, Spiderman, Iron Man, Captain America, Hydra, Guardians of the Galaxy en alle andere Marvel superhelden.

The Avengers fotobehang is verkrijgbaar in vaste formaten en wordt geleverd op hoogwaardige kwaliteit vliesbehang.

Marvel fotobehang van The Avengers

Marvel fotobehang van Spiderman

Fotobehang Spiderman

Fotobehang van je favoriete Marvel superheld: Spiderman. De schitterende kleurexplosies van de kleurrijke prints lijken zo levendig dat het populaire Marvel-personage en zijn superkrachten bijna letterlijk je kamer binnen komen. Peter Parker alias Spiderman is nu bij ons verkrijgbaar als super stoer fotobehang voor in de kinderkamer, slaapkamer, gamekamer of iedere andere ruimte.

Het Spiderman fotobehang is verkrijgbaar in vaste formaten en wordt geleverd op hoogwaardige kwaliteit vliesbehang.


Fotobehang Hulk

Bij ons vindt je nu ook Marvel fotobehang van de Hulk. De bekende, groene superheld is sterker dan wie dan ook en lijkt dwars door je muur je kamer binnen te stappen! Bestel het Hulk fotobehang en pimp hiermee de kinderkamer, slaapkamer, gamekamer of iedere andere ruimte helemaal op.

Het Hulk fotobehang is verkrijgbaar in vaste formaten en wordt geleverd op hoogwaardige kwaliteit vliesbehang.

Marvel fotobehang van Hulk

Behangservice

Laat u het behangen van het Spiderman fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw Spiderman fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Marvel Vliesbehang van Spiderman

  • Vliesbehang is stevig en dik behang.
  • Marvel vliesbehang is van een hoogwaardige kwaliteit.
  • Vliesbehang van Marvel heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
  • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht en niet op het fotobehang.
  • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
  • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.
The avengers fotobehang