Jungle Behang

De behangen uit de junglecollectie zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. De groene kleuren van de bladeren en tropische planten zorgen voor een natuurlijk effect in iedere ruimte. Met het jungle behang tovert u elke ruimte in een handomdraai om in een tropische junglekamer.

Op ons jungle behang bevinden zich de botanische jungle planten, tropische regenwouden en dieren uit de jungle zoals: panters, giraffen, olifanten, apen, nijlpaarden, toekans, flamingo's, krokodillen, leeuwen en andere jungle dieren. Ook hebben we jungle behang van de tropische regenwouden en de botanische planten uit de jungle. Hiermee haalt u een stukje natuur uit de jungle bij u in huis.

Het jungle behang is zeer geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor en junglekamer. Het jungle behang is het voordeligst verkrijgbaar in een aantal vaste formaten op topkwaliteit vliesbehang en hoogwaardig vinylbehang. Zit uw gewenste formaat jungle behang er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het jungle behang zelf gemakkelijk op maat. Het is ook mogelijk om het jungle behang op maat of in zwart-wit te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om de jungle behangcollectie te bekijken.

Fotobehang Jungle