Levertijd en verzendkosten (VOORBEELD)

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [TIJDSTIP] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bezorgwijze

Je bestelling kunnen wij bij het door jou opgegeven adres bezorgen. Je kunt jouw bestelling ook ophalen in onze winkel.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

We geven je pakket ter bezorging aan de pakketdienst mee. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wanneer je niet thuis bent op het moment dat de bezorger het pakket bij je aanbiedt, zal deze je pakket de volgende werkdag nogmaals aanbieden.

Afhalen in onze winkel

Je kunt je bestelling ook afhalen in onze winkel. Voor online bestellingen verzoeken we je om de bestelling te betalen via één van de online betaalmethoden. In het opmerkingenveld op de betaalpagina geef je aan dat je jouw bestelling wilt ophalen. Onze orderpickers zorgen er dan voor dat je bestelling voor je klaarligt in onze winkel.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 0,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 0,00 voor bestellingen onder de € 0,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 0,-