Fotobehang Pirates of the Caribbean

Fotobehang van Pirates of the Caribbean. De wilde avonturen van de beruchte Captain Jack Sparrow op fotobehang in jouw slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of iedere andere ruimte!

Het fotobehang van Pirates of the Caribbean is verkrijgbaar in meerdere formaten en wordt geleverd op vliesbehang. Zit uw exacte formaat er niet bij? Ons fotobehang is zelf gemakkelijk op maat te snijden. Scrol naar beneden om de collectie Pirates of the Caribbean fotobehang te bekijken.


Disney Fotobehang Pirates of the Caribbean

Fotobehang Pirates of the Caribbean.

 

De wilde avonturen van de beruchte Captain Jack Sparrow uit "Pirates of the Caribbean - Salazar's Revenge" als collage in een vintage look.

Het vliesbehang van Pirates of the Caribbean is een echte eyecatcher in de: slaapkamer, kinderkamer, woonkamer, keuken, kantoor, hal of iedere andere ruimte.

 

Fotobehang formaat: 400cm breed x 250cm hoog.

Inclusief lijm.

 

Productnr: 024-DVD4

Behangservice

Laat u het behangen van het Pirates of the Caribbean fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw Pirates of the Caribbean fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Disney Pirates of the Caribbean vliesbehang

  • Vliesbehang is stevig en dik behang.
  • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
  • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
  • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
  • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.