Fotobehang Metaal

Geef uw interieur een industriële en moderne look met onze metaal fotobehang collectie. We hebben een breed scala aan kunstwerken met metaalachtige afbeeldingen die zowel krachtig als prachtig zijn. Laat uw woning een luxe en stijlvolle uitstraling krijgen met deze unieke collectie fotobehang. Of u nu een industriële of modernere stijl hebt, onze metaal fotobehang collectie heeft voor ieder wat wils. Geniet van het luxe gevoel dat deze metaalachtige afbeeldingen aan uw woning geven.

Het fotobehang wordt geleverd op topkwaliteit vliesbehang of hoogwaardige kwaliteit vinylbehang en is verkrijgbaar in bijna alle formaten. Zit uw gewenste formaat fotobehang er niet bij? Bestel dan voordelig een iets groter formaat en snijdt het fotobehang zelf gemakkelijk op maat of bestel het fotobehang op maat, neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om de metaal-look fotobehangcollectie te bekijken.

Fotobehang Metaal

Duurzaam Metaal fotobehang

Onze collectie metaal fotobehang is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. We gebruiken enkel milieuvriendelijke materialen en productiemethoden, zodat u gerust bent dat u een duurzame keuze maakt voor uw interieur. Ons metaal fotobehang is een duurzamer alternatief voor echt metaal, het is gemakkelijker te onderhouden en is minder belastend voor het milieu. Bovendien kan ons behang eenvoudig worden vervangen of verwijderd zonder enige schade aan uw muur achterlaten. Kies voor ons duurzame metaal fotobehang en geef uw interieur een upgrade zonder compromissen te doen voor het milieu.

Milieuvriendelijk fotobehang

Industrieel Fotobehang

Behangservice

Laat u het behangen van ons industriële fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw industriële fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Vliesbehang van Fotobehangkoning

 • Vliesbehang is stevig en dik behang.
 • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
 • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
 • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
 • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.

Vinylbehang van Fotobehangkoning

 • Vinylbehang is nog steviger, dikker en zwaarder dan vliesbehang.
 • Vinylbehang heeft een luxe uitstraling.
 • Vinylbehang is gestructureerd en "schuimend" van voren.
 • Vinylbehang is uitermate geschikt voor kinderkamers, horeca, ziekenhuizen, vakantiehuisjes en sportaccommodaties.
 • Vinylbehang is beter afwasbaar en hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 • Ons vinylbehang heeft een achterlaag van vlies, hierdoor is een behangtafel niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht.
 • Vinylbehang is eenvoudig aan te brengen.