Paarden Behang

De paarden behangen zijn stuk voor stuk echte blikvangers en zijn de perfecte aanvulling op de muur van elke paardenliefhebber.

In het verleden werden paarden vooral als vervoersmiddel gebruikt en als hulp in de landbouw. Tegenwoordig is dit anders en worden paarden vooral voor ontspanning en de sport gehouden. Paarden zijn hoefdieren die gemiddeld tussen de twintig en vijfentwintig jaar oud worden. Een mannetjes paard noemen we een hengst en een vrouwtjes paard noemen we een merrie. Paarden zijn vaak zwart, bruin of wit. De kleuren van deze paarden vindt u bij ons op behang, zowel van merries als van hengsten.

Het paarden behang is verkrijgbaar in vele verschillende formaten op topkwaliteit vliesbehang en hoogwaardig vinylbehang. Scrol naar beneden om het paarden behang te bekijken. Zit uw formaat paarden behang er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het paarden behang zelf gemakkelijk op maat. Liever het paarden behang op maat, gespiegeld of in zwart-wit? Dit behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om het paarden behang te bekijken.

Paarden behang