Home » Fotobehang » Natuur » Tropisch

Tropisch Behang

Het gebied tussen de keerkringen wordt ook wel de tropen genoemd. In een tropisch gebied is het overdag maar ook in de nacht warm. Het gebied wat tot de tropen wordt gerekend is Midden-Amerika, het grootste deel van de continenten Afrika en Zuid-Amerika, het eilandenrijk Indonesië, zuidelijk Azië en de noordelijke helft van Australië. In een tropisch gebied is het warm en vochtig en de normale dagtemperatuur bedraagt tussen de vijfentwintig en dertig graden. Planten en bomen houden van dit warme, vochtige klimaat. Dit is ook de reden van het ontstaan van de gigantische, tropische regenwouden.

Fotobehangkoning heeft een indrukwekkende collectie van tropisch behang. U vindt bij ons o.a. tropisch behang van palmbomen, zeeën, stranden en tropische regenwouden. Ook vindt u bij ons behang van tropische planten en de bijbehorende tropische bladeren. Hiermee zorgt u voor een stukje tropische natuur aan uw muur. Fotobehangkoning heeft ook tropisch behang van tropische vakantiebestemmingen zoals de Caribbean, Zuid-Amerika en Afrika. Hiermee haalt u het ultieme vakantiegevoel bij u in huis en tovert u elke ruimte om in een tropisch paradijs.

Het tropische behang is verkrijgbaar op topkwaliteit vliesbehang, hoogwaardig vinylbehang en is verkrijgbaar in bijna alle formatenScrol naar beneden om het tropisch behang te bekijken. Zit uw gewenste formaat tropisch behang er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het tropische behang zelf gemakkelijk op maat. Liever het tropische behang op maat? Dit behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om de behangcollectie te bekijken.

Tropisch Behang


Natuur Fotobehang


Behangservice

Laat u het behangen van het tropisch behang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw tropische behang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Vliesbehang van Fotobehangkoning

 • Vliesbehang is stevig en dik behang.
 • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
 • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
 • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
 • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.

Vinylbehang van Fotobehangkoning

 • Vinylbehang is nog steviger, dikker en zwaarder dan vliesbehang.
 • Vinylbehang heeft een luxe uitstraling.
 • Vinylbehang is gestructureerd en "schuimend" van voren.
 • Vinylbehang is uitermate geschikt voor kinderkamers, horeca, ziekenhuizen, vakantiehuisjes en sportaccommodaties.
 • Vinylbehang is beter afwasbaar en hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 • Ons vinylbehang heeft een achterlaag van vlies, hierdoor is een behangtafel niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht.
 • Vinylbehang is eenvoudig aan te brengen.