Fotobehang Olifanten

Met het fotobehang van een olifant brengt u een echte blikvanger aan de muur en bovendien is het fotobehang van deze imposante dieren de perfecte aanvulling op iedere ruimte.

Het olifanten fotobehang is verkrijgbaar op topkwaliteit vliesbehang, hoogwaardig vinylbehang en is verkrijgbaar in bijna alle formaten. Scrol naar beneden om het olifanten fotobehang te bekijken. Zit uw formaat er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het olifanten fotobehang zelf gemakkelijk op maat. Liever het olifanten fotobehang op maat, gespiegeld of in zwart-wit? Dit behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om het fotobehang van de olifanten te bekijken.

Fotobehang Olifanten

Over de Olifant

Olifanten zijn de grootste landdieren ter wereld. Lang werd er gedacht dat er twee soorten olifanten waren. Namelijk de Afrikaanse olifant en de Aziatische olifant. In 2021 is er door wetenschappers ontdekt dat het er geen twee maar drie soorten olifanten zijn. Er werd ontdekt dat de Afrikaanse olifant uit twee aparte soorten bestaat. De bosolifant en de savanneolifant komen beide uit Afrika maar zijn sindsdien twee aparte soorten. De verschillen tussen deze twee Afrikaanse soorten zijn nauwelijks te zien. Wel leven ze vaak in verschillende gebieden van Afrika. De savanneolifant leeft vooral ten zuiden van de Sahara en de bosolifant komt vooral voor in West en Centraal Afrika.

De verschillen tussen de Aziatische olifant en de beide Afrikaanse olifanten zijn beter te zien. Zo is de Afrikaanse olifant groter en zwaarder dan de Aziatische olifant, heeft de Afrikaanse olifant grote oren en de Aziatische olifant kleine oren, heeft de Afrikaanse olifant lange slagtanden en de Aziatische olifant kleine slagtanden, heeft de Afrikaanse olifant een aflopende rug en heeft de Aziatische olifant een rechte rug.

Een olifant eet per dag ongeveer 150 kilo voedsel dat vooral bestaat uit gras, fruit en bladeren en planten. Een olifant drinkt tussen de 80 en 150 liter water per dag. Olifanten wegen tussen de 3000 en 6500 kilo en ze worden ongeveer 65 jaar.

Dieren Fotobehang

Behangservice

Laat u het behangen van ons olifanten fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw olifanten fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Vliesbehang van Fotobehangkoning

 • Vliesbehang is stevig en dik behang.
 • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
 • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
 • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
 • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.

Vinylbehang van Fotobehangkoning

 • Vinylbehang is nog steviger, dikker en zwaarder dan vliesbehang.
 • Vinylbehang heeft een luxe uitstraling.
 • Vinylbehang is gestructureerd en "schuimend" van voren.
 • Vinylbehang is uitermate geschikt voor kinderkamers, horeca, ziekenhuizen, vakantiehuisjes en sportaccommodaties.
 • Vinylbehang is beter afwasbaar en hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 • Ons vinylbehang heeft een achterlaag van vlies, hierdoor is een behangtafel niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht.
 • Vinylbehang is eenvoudig aan te brengen.