Partners van Fotobehangkoning

Hier vindt informatie en links naar de websites van onze partners. Heeft u ook interesse om partner van Fotobehangkoning te worden? Stuur dan een mail naar info@fotobehangkoning.nl.


Droogbloemen boeket
Gedroogde bloemen en droogbloemen boeketten koop je bij BLOOMBLOOM, de droogbloemen winkel van Nederland en België. Ze hebben een prachtig assortiment aan grote en volle droogboeketten in vaas en los. 
Zakelijk droogbloemen bestellen? Geen probleem! Bekijk hier de B2B droogbloemen paginaKlik hier om een tekst te typen.


Marasol.nl

Webshop voor raamdecoratie en binnenzonwering op maat.


Persoonlijke unieke borden ter decoratie bij Persoonlijkbord.nl

Unieke wanddecoratie in de vorm van een bordje? Persoonlijk bord biedt hiervoor enorm leuke en unieke borden. Elk bordje is met de hand betekend. Een mooie bloem, een dier of een huis? Het kan allemaal! De borden staan ook leuk op een schouw of in uw servieskast!

Heeft u een bijzondere gebeurtenis waarbij een gepersonaliseerd bord een leuk aandenken is voor uzelf of leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of een verjaardag? Daar kan Persoonlijkbord.nl wat bij betekenen! Kijk snel op
 www.persoonlijkbord.nl voor meer informatie.

Flessentuin.nl

Ecosysteem met planten in fles

Op flessentuin.nl koop je duurzame, groene en unieke mini ecosystemen met planten in fles. Zelf een ecosysteem met planten maken? Flessentuin heeft ook een prachtige DIY ecosysteem collectie en sinds kort ook Ecosysteem op kantoor collectie.


Compagne by Living

Compagne by Living heeft, naar eigen zeggen, altijd een zeer ruim assortiment van meerdere woon- en interieur accessoires en producten. Van kandelaars, heerlijke zachte kussens en kruiken tot prachtige rustieke kaarsen.

Check: compagnebyliving.nl


Loes interieur design

Voor persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp en de styling van je interieur moet je bij Loes van Loes interieur design zijn. Afhankelijk van je wensen en aan de hand van kleur, stijl en budget voorkeuren maakt Loes van ieder interieur project een meer dan een succes. Bekijk interieur projecten. Volg @Loesinterieurdesign op Instagram en bekijk haar woonaccessoires met een twist in haar online shop


DIDhome

Unieke wanddecoratie nodig? Dan ben je bij DIDhome aan het juiste adres. Zij hebben prachtige houten geometrische dieren & vormen in hun
assortiment. En ook al is dit niet helemaal wat je zoekt, dan kun je daar op maat iets laten maken. Met hun eigen lasermachine kunnen ze allerlei materialen snijden en graveren. Kijk snel op www.didhome.nl voor meer informatie.