Home » Fotobehang » Natuur

Fotobehang Natuur

Overal in de wereld is natuur te vinden. Fotobehangkoning heeft een enorme collectie fotobehang van natuur zoals: bossen, landschappen, watervallen, stranden, zeeën, bergen en nog veel meer. 

Het natuur fotobehang is zeer geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, keuken, eetkamer en kantoor of iedere andere ruimte. Bestel het natuur fotobehang het voordeligst op één van onze vaste formaten op topkwaliteit vliesbehang of hoogwaardig vinylbehang. Zit uw gewenste formaat natuur fotobehang er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het natuur fotobehang zelf gemakkelijk op maat. Het is ook mogelijk om het natuur fotobehang op maat of in zwart-wit te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om de natuur fotobehangcollectie te bekijken.

Fotobehang Natuur


Fotobehang Bossen

Een onderdeel van onze natuur zijn de kleurrijke en schitterende bossen die onze wereld kent. Fotobehangen van bossen zijn dat ook niet voor niets erg populair. Het bossen fotobehang zorgt voor een schitterende, natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. 

Met het bomen en bossen fotobehang haalt u een stukje natuur bij u in huis. Maak een keuze uit 1 van de honderden verschillende fotobehangen. Fotobehangkoning heeft fotobehang van bossen en bomen in alle soorten en maten. Zo hebben we prachtige fotobehangen van bossen in de mist en schitterende fotobehangen van verschillende bomen in het bos waarbij de zonnestralen van de ochtend zon tussen de takken doorschijnen. Het bossen fotobehang zorgt ervoor dat u heerlijk tot rust kunt komen bij uw eigen stukje natuur.

Ook hebben we fotobehang van bomen en bossen in de vier verschillende jaargetijden. Fotobehang waarbij de herfstbladeren in het bos van de bomen vallen, fotobehang van besneeuwde, winterse, kale bomen in het bos, fotobehang waarbij de lentezon tussen de bomen in het bos doorschijnt en fotobehang van de zomerse zon die bovenop de palmbomen aan de zee branden. Met onze super, scherpe prints op ons topkwaliteit vliesbehang en hoogwaardige vinylbehang is het bossen fotobehang niet van het echt bos te onderscheiden.

Fotobehang Stranden

Maak een keuze uit één van de honderden verschillende strand fotobehangen en haal de vakantieherinneringen bij u terug in huis. Fotobehangkoning heeft fotobehang van verschillende tropische stranden met de bijbehorende palmbomen en de helderblauwe zee. Ook hebben we verschillende fotobehangen van ons eigen Noordzeestrand met de schitterende duinen en onze eigen Noordzee. 

Fotobehang van een strand  in combinatie met de ondergaande of opkomende zon zijn ook erg populair en geven een schitterende effect door de zonnestralen die weerkaatsen op de golvende zee. Fotobehang van het strand in de avond met het licht van de volle maan zijn ook erg populair en zorgen voor een rustieke uitstraling in de slaapkamer van ieder huis. Klik hier om naar de strand fotobehang collectie te gaan.

Fotobehang Tropisch

Het gebied tussen de keerkringen wordt ook wel de tropen genoemd. In een tropisch gebied is het overdag maar ook in de nacht warm. Het gebied wat tot de tropen wordt gerekend is Midden-Amerika, het grootste deel van de continenten Afrika en Zuid-Amerika, het eilandenrijk Indonesië, zuidelijk Azië en de noordelijke helft van Australië. In een tropisch gebied is het warm en vochtig en de normale dagtemperatuur bedraagt tussen de vijfentwintig en dertig graden. Planten en bomen houden van dit warme, vochtige klimaat. Dit is ook de reden van het ontstaan van de gigantische, tropische regenwouden in onze natuur.

Fotobehangkoning heeft een indrukwekkende collectie van tropisch fotobehang. U vindt bij ons o.a. tropisch fotobehang van palmbomen, zeeën, stranden en tropische regenwouden. Ook vindt u bij ons fotobehang van tropische planten en de bijbehorende tropische bladeren. Hiermee zorgt u voor een stukje tropische natuur aan uw muur. Fotobehangkoning heeft ook tropisch fotobehang van tropische vakantiebestemmingen zoals de Caribbean, Zuid-Amerika en Afrika. Hiermee haalt u het ultieme vakantiegevoel bij u in huis en tovert u elke ruimte om in een tropisch paradijs.

Fotobehang Bergen

Een onderdeel van onze natuur zijn de mooie bergen die onze wereld kent. Bij ons vindt u fotobehang van de bekende bergen als de Mount Everest, Kilimanjaro, Mount Fuji, Mont Blanc en bergketens als de Alpen, Dolomieten en de Pyreneeën. Ook vindt u bij ons fotobehang van besneeuwde winterse bergen, vulkanen, bergentoppen die boven de mist uitsteken en berglandschappen waarbij de lente zon tussen de bergtoppen door schijnt. Al deze rustieke berglandschappen zijn haarscherp vastgelegd door de beste camera's en bij ons verkrijgbaar op fotobehang. Het fotobehang uit de bergen collectie zorgt voor een natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. Klik hier om naar de bergencollectie te gaan.

Fotobehang Watervallen

Onze natuur kent vele schitterende watervallen. Fotobehangkoning heeft een schitterende fotobehangcollectie van allerlei verschillende watervallen. Zo vindt u bij ons watervallen in de bergen, watervallen in de jungle, watervallen tussen de rotsen en watervallen gezien vanuit een 3d perspectief. De fotobehangen van de watervallen zijn in combinatie met de zon, de regenbogen en de verschillende jaargetijden echte blikvangers.

De waterval fotobehang zorgen voor een natuurlijke uitstraling in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken, kantoor of elke andere ruimte.

Fotobehang Landschappen

Een landschap is een uitgestrekt stuk land in de natuur dat zich onderscheidt van de aangrenzende gebieden.

Fotobehangkoning heeft een enorme collectie fotobehangen van verschillende landschappen. Zo hebben we fotobehang van duinlandschappen bij onze eigen Noordzee, fotobehang van berglandschappen in de Alpen, fotobehang van rivierlandschappen van de mooiste wateren die onze natuur kent en fotobehang van rotslandschappen zoals bijvoorbeeld de indrukwekkende Grand Canyon.

De jaargetijden spelen een belangrijke rol bij het maken van de perfecte foto voor onze fotobehangen. Zo hebben we een aantal herfst landschappen waarbij de bladeren van de bomen zorgen voor een schitterend effect en hebben we fotobehang van landschappen waarbij de zonnestralen van de lente zon over de landschappen heen schijnen. Ook hebben we winterse landschappen waarbij de sneeuw het plaatje helemaal afmaakt en landschappen waarbij de ondergaande zomerzon een vleugje romantiek aan de perfecte foto toevoegt. 

De fotobehangen van de landschappen zorgen voor een rustieke en natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. Klik hier om naar de landschappen fotobehangcollectie te gaan.

Fotobehang Zonsondergangen

Het moment waarop de zon achter de horizon verdwijnt noemen we een zonsondergang. Dit is het mooiste natuurverschijnsel van de dag.

Fotobehangkoning heeft een oogverblindende fotobehangcollectie van verschillende zonsondergangen en zonsopkomsten. De fotobehangen zijn stuk voor stuk echte eyecatchers in iedere ruimte. De oranje of rode lucht bij een zonsondergang in combinatie met een schitterend landschap zorgt voor de meest verbluffende foto's. Foto's die u bij ons vindt op fotobehang van de beste kwaliteit.

De fotobehangen met de zonsondergangen zorgen voor een schitterende uitstraling in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken, kantoor of elke andere ruimte.

Fotobehang Duinen

Duinen zijn in onze natuur ontstaan door de wind en begroeiing zoals helmgras. De wind zorgt ervoor dat het zand ophoopt tot een heuvel. Duinen zijn te vinden aan de kust, langs grote rivieren en in de woestijn. In de duinen leven dieren als herten, vossen en konijnen. 

Fotobehangkoning heeft een grote collectie natuur fotobehang van verschillende duinen. Fotobehang van duinen in combinatie met de helderblauwe zee, fotobehang van duinen afgebeeld op houten planken, fotobehang van de grote zandheuvels in de woestijn en fotobehang gezien vanuit een 3D-perspectief. De fotobehangen van de duinen zijn blikvangers in elke ruimte. Klik hier om naar de duinen fotobehangcollectie te gaan.

Behangservice

Laat u het behangen van het natuur fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw natuur fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Vliesbehang van Fotobehangkoning

 • Vliesbehang is stevig en dik behang.
 • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
 • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
 • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
 • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.

Vinylbehang van Fotobehangkoning

 • Vinylbehang is nog steviger, dikker en zwaarder dan vliesbehang.
 • Vinylbehang heeft een luxe uitstraling.
 • Vinylbehang is gestructureerd en "schuimend" van voren.
 • Vinylbehang is uitermate geschikt voor kinderkamers, horeca, ziekenhuizen, vakantiehuisjes en sportaccommodaties.
 • Vinylbehang is beter afwasbaar en hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 • Ons vinylbehang heeft een achterlaag van vlies, hierdoor is een behangtafel niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht.
 • Vinylbehang is eenvoudig aan te brengen.