Fotobehang Bossen

Een onderdeel van onze natuur zijn de kleurrijke en schitterende bossen die onze wereld kent. Fotobehangen van bossen zijn dat ook niet voor niets erg populair. Het bossen fotobehang zorgt voor een schitterende, natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. 

Met het bomen en bossen fotobehang haalt u een stukje natuur bij u in huis. Maak een keuze uit 1 van de honderden verschillende fotobehangen. Fotobehangkoning heeft fotobehang van bossen en bomen in alle soorten en maten. Zo hebben we prachtige fotobehangen van bossen in de mist en schitterende fotobehangen van verschillende bomen in het bos waarbij de zonnestralen van de ochtend zon tussen de takken doorschijnen. Het bossen fotobehang zorgt ervoor dat u heerlijk tot rust kunt komen bij uw eigen stukje natuur.

Ook hebben we fotobehang van bomen en bossen in de vier verschillende jaargetijden. Fotobehang waarbij de herfstbladeren in het bos van de bomen vallen, fotobehang van besneeuwde, winterse, kale bomen in het bos, fotobehang waarbij de lentezon tussen de bomen in het bos doorschijnt en fotobehang van de zomerse zon die bovenop de palmbomen aan de zee branden. Met onze super, scherpe prints op ons topkwaliteit vliesbehang en hoogwaardige vinylbehang is het bossen fotobehang niet van het echt bos te onderscheiden.

Het bomen en bossen fotobehang is verkrijgbaar op topkwaliteit vliesbehang, hoogwaardig vinylbehang en is verkrijgbaar in bijna alle formaten. Scrol naar beneden om de fotobehangcollectie bossen te bekijken. Zit uw formaat er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het fotobehang zelf gemakkelijk op maat. Liever het fotobehang op maat of in zwart-wit? Dit behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om de bossen fotobehang collectie te bekijken.

Fotobehang Bossen


Natuur Fotobehang


Behangservice

Laat u het behangen van het bossen fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw bossen fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Vliesbehang van Fotobehangkoning

 • Vliesbehang is stevig en dik behang.
 • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
 • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
 • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
 • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.

Vinylbehang van Fotobehangkoning

 • Vinylbehang is nog steviger, dikker en zwaarder dan vliesbehang.
 • Vinylbehang heeft een luxe uitstraling.
 • Vinylbehang is gestructureerd en "schuimend" van voren.
 • Vinylbehang is uitermate geschikt voor kinderkamers, horeca, ziekenhuizen, vakantiehuisjes en sportaccommodaties.
 • Vinylbehang is beter afwasbaar en hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 • Ons vinylbehang heeft een achterlaag van vlies, hierdoor is een behangtafel niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht.
 • Vinylbehang is eenvoudig aan te brengen.