Fotobehang Schotse Hooglanders

Met het fotobehang van een Schotse hooglander zorgt voor een landelijke uitstraling in iedere ruimte en u brengt er een echte blikvanger mee uw muur. De populaire dieren zien er schitterend uit en stralen op al onze fotobehangen.

Het fotobehang van de Schotse hooglanders is verkrijgbaar op topkwaliteit vliesbehang, hoogwaardig vinylbehang en is verkrijgbaar in bijna alle formaten. Scrol naar beneden om het Schotse hooglander fotobehang te bekijken. Zit uw formaat er niet bij? Bestel dan het voordeligst een iets groter formaat en snijdt het Schotse hooglander fotobehang zelf gemakkelijk op maat. Liever het Schotse hooglander fotobehang op maat, gespiegeld of in zwart-wit? Dit behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. Scrol naar beneden om het Schotse hooglander fotobehang te bekijken.

Fotobehang Schotse Hooglanders

Over de Schotse hooglander

Zoals de naam al doet vermoeden komst de Schotse hooglander van oorsprong uit Schotland. Schotse hooglanders zijn een runderras met lange haren en lange, imposante hoorns. Schotse hooglanders zijn vaak roodbruin, maar ze komen ook voor in het wit en zwart. Aan de hoorns van een Schotse hooglander kun je zien of het een vrouwtje (de koe) of een mannetje (de stier) is. Bij stieren wijzen de punten van de hoorns naar voren en bij vrouwtjes wijzen de punten van de hoorns omhoog. Een Schotse hooglander wordt ongeveer 20 jaar oud en ze eten vooral gras, bladeren, planten en kruiden. Een koe weegt ongeveer 500 kilo en de stier kan tot wel 900 kilo wegen. In Nederland worden Schotse hooglanders vooral ingezet in natuurgebieden om gras te eten. Hierdoor hoeft er niet gemaaid te worden. 

Dieren Fotobehang


Behangservice

Laat u het behangen van ons Schotse hooglander fotobehang liever aan iemand anders over en wilt u zeker weten dat het goed gebeurd? Laat het behangen dan over aan één van onze behangspecialisten. Zij zorgen ervoor dat uw Schotse hooglander fotobehang op professionele wijze wordt aangebracht, voor een vaste lage prijs, zonder bijkomende kosten. Een all-in deal zonder verassingen. Voor meer informatie over onze behangservice klikt u hier.


Vliesbehang van Fotobehangkoning

 • Vliesbehang is stevig en dik behang.
 • Vliesbehang heeft een gladde, stevige structuur en is mat.
 • Een behangtafel is niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht. 
 • Vliesbehang is krimpvrij. Omdat de bovenste laag van het vliesbehang niet in direct contact is met de behanglijm, vindt er nagenoeg geen krimp plaats.
 • Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen.

Vinylbehang van Fotobehangkoning

 • Vinylbehang is nog steviger, dikker en zwaarder dan vliesbehang.
 • Vinylbehang heeft een luxe uitstraling.
 • Vinylbehang is gestructureerd en "schuimend" van voren.
 • Vinylbehang is uitermate geschikt voor kinderkamers, horeca, ziekenhuizen, vakantiehuisjes en sportaccommodaties.
 • Vinylbehang is beter afwasbaar en hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 • Ons vinylbehang heeft een achterlaag van vlies, hierdoor is een behangtafel niet nodig, omdat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht.
 • Vinylbehang is eenvoudig aan te brengen.